Vrolijke kunst van Raoul van der Made

Vrolijke kunst van Raoul van der Made

De Nederlandse kunstenaar Raoul van der Made is op een missie om meer positiviteit en kleur aan de wereld toe te voegen door middel van zijn unieke schilderijen. Raoul is een autodidactische kunstenaar die gespecialiseerd is in het maken van vrolijke, levendige kunstwerken met acrylverf op doek. Zijn motto is "het leven meer positiviteit en kleur geven!" en hij streeft ernaar deze positieve instelling in al zijn schilderijen weer te geven.

Raouls kunst is geïnspireerd door zijn liefde voor het dagelijkse leven, reizen en uiteten. Hij verwerkt vaak geometrische vormen en patronen in zijn werk, wat zijn schilderijen een modern randje geeft. Zijn heldere, vrolijke kleurenpalet brengt zeker een glimlach op je gezicht! Als je op zoek bent naar betaalbare, originele kunst die je huis of kantoor zal opfleuren, kijk dan niet verder!

Raoul biedt op zijn website zowel schilderijen op maat als kant-en-klare schilderijen te koop aan. Hij biedt ook kortingen voor grote bestellingen; voor meer informatie schroom zeker niet om even contact op te nemen.

Als je niet zeker weet wat je zoekt, maar je weet dat je iets vrolijks en opbeurendst wilt, is het bekijken van Raoul's kant-en-klare kunstwerken een goede plek om te beginnen. Hij heeft een grote verscheidenheid aan stijlen en onderwerpen beschikbaar, variërend in diverse hedendaagse momenten. Er is zeker iets dat je aandacht trekt! Je kunt kant-en-klare schilderijen rechtstreeks van Raouls website kopen.

Terug naar blog